Bel: 085-8887068!

Totaal- & Agriservice Dijkema uit Middelstum

Welkom op de website van Totaal- & Agriservice uit Middelstum. Wij zijn hét ervaren en professionele mechanisatiebedrijf van Noord-Nederland en houden ons veelal bezig met het verrichten van werkzaamheden in de metaalsector en de landbouw. Bij ons vindt u uiteenlopende specialismes onder 1 dak en bent u verzekerd van een persoonlijke service.

 •  

  Las- en constructiewerken

  Laat Totaal- & Agriservice uw losse delen van metaal, aluminium en rvs lassen of vraag ons een geheel nieuwe constructie te ontwerpen én te fabriceren.

 •  

  Nieuwe machines

  Koop uw nieuwe en hoogwaardige landbouw-, tuin- of parkmachine van een gerenommeerd merk bij Totaal- & Agriservice en profiteer van een extra service.

 •  

  Diverse occasions

  Bij ons vindt u uiteenlopende tweedehands machines van goede kwaliteit. Deze voorzien we van een grondige onderhoudsbeurt en verkopen we voor een scherpe prijs.

Over ons bedrijf

Totaal- & Agriservice Dijkema is op januari 2010 opgericht door Gert Dijkema toen hij besloot van zijn hobby zijn werk te maken. Gert is grootgebracht op een boerderij en heeft hierdoor al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van mechanisatie. De diensten binnen het bedrijf aanbiedt zijn inmiddels flink uitgegroeid: van las- en constructiewerkzaamheden tot aan onderhoud en reparatie van landbouwmachines, tuinbouwmachines en parkmachines. Of wat dacht u van het plaatsen van stalinrichtingen, het passend maken van hekwerken of alledaagse werkzaamheden? Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een nieuwe machine of tweedehands voertuig wilt kopen. Voor bedrijvigheden die u zelf niet kunt uitvoeren, kunt u bij ons bovendien een tractor mét chauffeur huren. Wij knappen het werk graag voor u op.

Uw vakkundige specialist

Voortdurend leveren wij een goed resultaat, een uitstekende service en een hoogwaardige kwaliteit. Dit alles doen we tegen een aantrekkelijke prijs die op uurbasis tot standkomt. Van tevoren vertellen we u hoelang we ongeveer bezig denken te zijn en geven we u uiteraard persoonlijk advies voordat u een definitieve keuze maakt. In onze eigen bedrijfsruimte aan de Boerdamsterweg in Middelstum voeren wij alle werkzaamheden op vakkundige wijze uit voor verschillende doelgroepen. Van een agrarische ondernemer en hovenier tot aan een bouwbedrijf of particulier: wij staan werkelijk voor iedereen klaar. Heeft u te maken met een storing, waardoor uw productieproces stil kom te liggen? Wij snappen als geen ander hoe vervelend dit is en bieden u daarom een 24-uursstoringservice. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u binnen Groningen, Friesland of Drenthe interesse in de diensten van Totaal- & Agriservice Dijkema? U bereikt ons door te bellen naar 085-8887068 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u spoedig verder.