Bel: 085-8887068!
Lasbedrijf
Schakel las- en constructiebedrijf Totaal- & Agriservice Dijkema in voor al uw werkzaamheden en verkrijg kwaliteit. Een oplossing voor elke situatie!

Professioneel constructie- en lasbedrijf

Totaal- & Agriservice Dijkema is hét constructie- en lasbedrijf van Middelstum en verdere omgeving en houdt zich veelal bezig met uiteenlopende las- en constructiewerken. Wij weten een oplossing voor iedere situatie en stellen het leveren van een hoogwaardige kwaliteit altijd voorop. Snel en vakkundig geregeld.

Voor al uw constructie- en laswerken

Wanneer we het over laswerken hebben, bedoelen we kleinere laswerkzaamheden met metaal, aluminium en rvs. Denk hierbij aan kleinere reparaties waarbij iets gebroken is en delen weer aan elkaar gelast moeten worden. Onze constructiewerken gaan verder dan dat. Hieronder verstaan we het maken van spanten en speciale machines en richten we ons echt op de machinebouw in Groningen en omstreken. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe machine gekocht en heeft u hier problemen mee? In dat geval kunnen wij onderdelen realiseren die het probleem oplossen. Daarnaast staan wij voor u klaar om complete machines te ontwerpen en te vervaardigen. Wij maken onder meer oprijbruggen voor vrachtwagens, adapters voor machines, mesttankers, carports, aanhangwagens en nog veel meer.

Onze werkwijze

Laat ons uw wensen weten en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u ons laten lassen binnen Groningen of omgeving? Dan komen we eerst langs om de situatie te observeren en om u te adviseren. Doet u een beroep op ons constructiebedrijf? In dat geval zoeken we samen een oplossing en bekijken we hoe we deze het beste kunnen realiseren. Vervolgens stellen wij een passende prijsindicatie op en maken we schetsen om u een idee van het eindresultaat te geven. Pas als u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard geven we op elk las- en constructiewerk een passende garantie.

Bent u opzoek naar een lasbedrijf of constructiebedrijf binnen Groningen, Friesland of Drenthe? Maak dan een afspraak bij Totaal- & Agriservice Dijkema uit Middelstum door te bellen naar 085-8887068. Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen. We staan u spoedig te woord.