Bel: 085-8887068!
Loonbedrijf
Schakel Totaal- & Agriservice Dijkema in om uiteenlopende werkzaamheden binnen de landbouw voor u te verzorgen. Voor een eindresultaat naar uw wensen.

Dijkema: uw allround agrarisch loonbedrijf

Bent u op zoek naar een loonbedrijf in Groningen, Friesland of Drenthe binnen de agrarische sector? Totaal- & Agriservice Dijkema staat klaar met een veelzijdige agriservice om u zoveel mogelijk te ontlasten. Wij verzekeren u altijd van een hoogwaardig eindresultaat naar uw wensen.

Tractor inclusief chauffeur huren

Specialist Gert Dijkema staat voor u klaar om samen met zijn Massey Ferguson 7480 diverse werkzaamheden te verzorgen. Deze tractor wordt variabel aangedreven, waardoor deze geschikt is voor elk soort klus in de landbouw. Denk onder meer aan het maaien van gras, het vastrijden op de kuil, het voeren van koeien en het ploegen van het land. Maar uiteraard kunnen wij nog veel meer voor u regelen. We hebben eveneens de beschikking over andere machines, zelfs als we deze zelf niet in ons bezit hebben. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij dit zo geregeld. Daarbij rijdt Gert al meer dan 30 jaar op de trekker, is hij grootgebracht op een boerderij en heeft hij al ruim 10 jaar ervaring met loonwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij zullen kijken wat we met ons agrarisch loonbedrijf voor u kunnen betekenen.

Eenmalige klussen

De verhuur van de tractor is in principe altijd in combinatie met een chauffeur. De diensten verzorgen we op uurbasis. We zijn flexibel in te zetten: of u ons nu overdag, ’s avonds of ’s nachts nodig heeft, wij staan met genoegen voor u klaar. Doorgaans gaat het om eenmalige klussen voor een kortere tijd. Heeft u Gert Dijkema en zijn tractor voor een langere tijd nodig? In overleg bekijken we graag met u wat er mogelijk is. Binnen Groningen, Friesland en Drenthe hanteren we overigens geen voorrijkosten.

Wilt u een beroep doen op loonbedrijf Totaal- & Agriservice Dijkema uit Middelstum? Maak een afspraak door te bellen naar 085-8887068. Via het contactformulier vraagt u meer informatie op. We helpen u spoedig verder!