Bel: 085-8887068!
Reparatiebedrijf
Laat uw machine repareren of onderhouden door Totaal- & Agriservice Dijkema en reken op 30 jaar vakmanschap. Altijd verzekerd van betrouwbaar advies.

Reparatiebedrijf voor landbouw-, tuinbouw- en parkmachines

Bent u op zoek naar een professioneel reparatiebedrijf in Middelstum of omgeving? Totaal- & Agriservice Dijkema is úw specialist wanneer het om het repareren en onderhouden van landbouwmachines, tuinbouwmachines en parkmachines gaat. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij wat goed voor uw machine is!

Vakkundig onderhoud

In principe bent u voor elk merk en type machine bij ons aan het juiste adres voor machineonderhoud. Denk onder meer aan tractoren, maaienschutters, harken, weilandbloters, mesttanken, klepelmaaiers, kettingzager, bladblazers, heggenscharen en grasmaaiers. Wij raden aan om deze apparaten ieder jaar door een specialist als Totaal- & Agriservice te laten onderhouden. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt controleren en vervangen we waar nodig onderdelen zoals motorolie, luchtfilters, v-snaren en bougies. Daarbij slijpen we de messen en lopen we de algemene staat van de machine na. Zo checken we de bandenspanning, stuurinrichting en aandrijving en smeren we het voertuig waar nodig in.

Professionele reparatie

Heeft u te maken met een defect en wilt u ons inschakelen voor een landbouwmachinereparatie, tuinbouwmachinereparatie, parkmachinereparatie, quadreparatie, kettingzaagreparatie, tractorreparatie of ander soort machinereparatie? Onze deskundigen zijn zeer ervaren en kunnen daarom bijna elk probleem oplossen. Allereerst bespreken wij het defect met de klant, waarna we opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Vervolgens bekijken we hoe we de machine kunnen repareren en hoe hoog de kosten zullen uitvallen. Uiteraard brengen we de klant op de hoogte van onze bevindingen en zijn we altijd eerlijk. Weegt de waarde van het apparaat niet op tegen de kosten? Dan zullen we u aanraden een nieuwe machine aan te schaffen. Bij ons kunt u eveneens terecht voor nieuwe machines en tweedehands voertuigen. Eventueel kunt u in overleg gebruik maken van onze haal- en brengservice of storingsdienst.

Wilt u binnen Groningen, Friesland of Drenthe uw machine laten repareren door Totaal- & Agriservice Dijkema uit Middelstum? Maak een afspraak door te bellen naar 085-8887068. Meer informatie over ons reparatiebedrijf vraagt u op via het contactformulier. We komen dan spoedig bij u terug.