Bel: 085-8887068!
Tweedehands tractor
Vind bij Totaal- & Agriservice Dijkema uw machine-occasion en wees verzekerd van een hoogwaardig product. Altijd grondig gecontroleerd en onderhouden.

Occasions: van tweedehands tractor tot grasmaaier

Bent u op zoek naar een agri-occasion zoals een tweedehands tractor of grasmaaier? Bekijk dan snel ons aanbod! Zo bent u voordelig uit én bent u verzekerd van een hoogwaardig apparaat.

Occasions in goede staat

Van een tweedehands landbouwmachine en tweedehands tuinbouwmachine tot aan een tweedehands parkmachine: wij hebben het allemaal! Denk onder meer aan tweedehands trekkers, kettingzagen, bladblazers, bosmaaiers en landbouwwerktuigen. De meeste producten die wij hebben staan, hebben wij verworven door middel van inruil. Uiteraard is het mogelijk om ook uw machine bij ons in te ruilen. We geven altijd een eerlijke prijs voor het apparaat. Na het inkopen van de producten voorzien we deze van een grondige controle en het nodige onderhoud. Op deze manier weet de koper zeker dat hij of zij een machine aanschaft die in een uitstekende staat verkeert. Bovendien geven wij altijd een passende garantie. Bezorgen is binnen Groningen, Friesland en Drenthe overigens gratis.

Uiteenlopend aanbod

Het aanbod wisselt geregeld en omvat uiteenlopende merken. Houd onze collectie dus goed in de gaten wanneer u niets wilt missen! Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om het huidige assortiment te bekijken. Natuurlijk kunt u van tevoren ook even bellen om te vragen wat wij bij ons in Middelstum hebben staan. Hebben wij het gewenste product niet op voorraad? Op aanvraag kunnen wij tevens opzoek gaan naar een tweedehands machine. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij het apparaat meestal al snel gevonden! Graag nodigen we u uit voor een gesprek om uw wensen te bespreken. Aan de hand van wat u zoekt, zullen wij vervolgens advies uitbrengen en bekijken we welk product het beste op uw situatie aansluit.

Op zoek naar een tractoroccasion of andere machineoccasion? Kom gerust eens langs bij Totaal- & Agriservice Dijkema of maak een afspraak door te bellen naar 085-8887068. Stel via het contactformulier eventueel al uw vragen. Uw tweedehands tractor of andere machine vindt u bij ons!